• Tarkoitus ja toiminta

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia työttömyyden vähentämiseksi ja poistamiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi.
    Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää työttömien omaehtoista toimintaa asemansa parantamiseksi, harjoittaa työttömien neuvontapalvelua ja tiedotus- ja julkaisutoimintaa sekä järjestää työttömien informaatiotilaisuuksia, harrastus-, virkistys-, opinto-, urheilu- ja raittiustoimintaa.
    Yhdistys voi tehdä aloitteita ja esityksiä viranomaisille ja järjestöille ja ottaa kantaa toimialaansa liittyvissä asioissa.

Yhdistys on uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi omistaa tarpeellisia kiinteistöjä ja arvopapereita, ottaa vastaan testamentteja ja lahjoituksia, toimeenpanna arpajaisia ja rahankeräyksiä sekä harjoittaa asianomaisen luvan hankittuaan kahvila- ja ruokalatoimintaa, autojen ja huonekalujen kunnostusta tarkoitusta varten hankkimissaan tiloissa.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin vuosikokouksessa 22.03.2017 seuraavat henkilöt:

Jari Vuorinen
    Puh. 0400-769574

Varapuheenjohtaja
    Maija Renfors
    Puh. 04578736940

Toiminnanohjaaja
    Karita Tuikka

Jäsenet
    Anton Meriläinen
    Merja Jokela
    Kimmo Ylisaari
    Sten Holmbäck
    Anne Hakkio
    Kirsi-Maria Seppälä

Varajäsenet
    Tarja Pölenik ja Hannu Laakso

__________________________________________________________________________________________________

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt työttömänä oleva Suomen kansalainen tai Suomessa kotipaikan omaava työttömänä oleva ulkomaalainen.
    Työttömiksi näissä säännöissä katsotaan työttömät työnhakijat, lomautetut, työttömyyskorvausta saavat lyhennettyä työaikaa tekevät, työllistämiskoulutuksessa olevat, työttömyyseläkeläiset sekä työllisyysvaroin määräajaksi työllistetyt.

Kannatusjäseneksi liittyminen

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä työssä/eläkkeellä oleva Suomen kansalainen tai Suomessa kotipaikan omaava työssä/eläkkeellä oleva ulkomaalainen.

Jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenmaksu on 4,00 € vuonna 2017, jäsenyys on vuoden määräaikainen

Yhdistyksen kannatusjäsen maksu on 4.00€ vuonna 2017, jäsenyys on vuoden määräaikainen

cron